ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η ολοκλήρωση του Πρωταθλήματος τη Α2 Εθνικής κατηγορίας υδατοσφαίρισης και η παραμονή της ομάδας του ΝΑΟΚ στην κατηγορία αποτελεί καταρχάς μια αξιοσημείωτη επιτυχία. Εντάσσεται στον προγραμματισμό του Συλλόγου που έχει εκπονηθεί εδώ και τρία χρόνια και εξελίσσεται και αποτελεί την κορύφωση και άλλων σημαντικών γεγονότων που αφορούν στα αναπτυξιακά τμήματα του Ομίλου.
Στην ουσία βέβαια αποτελεί και ένα μικρό επίτευγμα, αφού τόσο ο Όμιλος όσο και τα στελέχη του τμήματος της Υδατοσφαίρισης αναγκάστηκαν να διαχειριστούν μια ιδιόμορφη κατάσταση . Ο ΝΑΟΚ σε μια χρονιά έπαιξε σε δύο κατηγορίες , στη Β Εθνική και στην Α2 , δεδομένου ότι δέκα μέρες μετά τη λήξη του πρώτου Πρωταθλήματος άρχισαν οι υποχρεώσεις του στην επόμενη κατηγορία. Όπως γίνεται σε όλους κατανοητό, αυτό προκάλεσε μια σειρά δυσκολιών σχετικά με την προετοιμασία της ομάδας, την εύρεση και επιλογή παικτών και γενικότερα την οργάνωση μιας νέας αγωνιστικής περιόδου σε ελάχιστο χρονικό διάστημα.
Συμπληρωματικά για ένα διάστημα περίπου τριών μηνών το κολυμβητήριο της Κέρκυρας παρέμεινε κλειστό, με αποτέλεσμα η ομάδα να στερείται ουσιαστικών προπονήσεων και της φυσικής της έδρας και να αναλαμβάνει πολύ μεγαλύτερα έξοδα από αυτά που είχε υπολογίσει. Τέλος δεν έλειψαν οι σοβαροί τραυματισμοί που επηρέασαν σε μεγάλο βαθμό την απόδοση και τα αποτελέσματα της ομάδας.
Δεδομένων όλων αυτών το Διοικητικό Συμβούλιο του Ομίλου αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τους παίκτες , τον προπονητή , τους εφόρους, τους εκπρόσωπους των ΜΜΕ, του γονείς των αθλητών καθώς και όλους τους φίλους της Υδατοσφαίρισης και του ΝΑΟΚ που βοήθησαν να ολοκληρωθεί αυτή η χρονιά.
Ιδιαίτερη χαρά αποτελεί για μας το γεγονός της προώθησης στην ανδρική ομάδα αθλητών από τα αναπτυξιακά μας τμήματα , γεγονός που θεωρούμε ότι θα σηματοδοτήσει με θετικό τρόπο το μέλλον του αθλήματος.