Το Τμήμα Κωπηλασίας Του ΝΑΟΚ Στα Γιαννιτσά

Το Τμήμα Κωπηλασίας Του ΝΑΟΚ Στα Γιαννιτσά

Την Κυριακή 1η Οκτωβρίου 2023 οι κωπηλάτες και κωπηλάτριες του ΝΑΟΚ αγωνίστηκαν στα νερά του ποταμού Λουδία στους πρώτους φθινοπωρινούς αγώνες. Οι συνθήκες ήταν ιδανικές και η προσπάθεια που κατέβαλαν όλα τα στελέχη του Ναυτικού Ομίλου των Γιαννιτσών για να πραγματοποιηθούν με επιτυχία οι αγώνες αξιόλογη.

Στο αγωνιστικό μέρος, το αργυρό μετάλλιο κατέκτησαν στο μικτό διπλό σκίφ ο Χειμαριός Ευάγγελος και η Έλενα Διαβάτη, το χάλκινο μετάλλιο η Έλενα Διαβάτη στο σκίφ κορασίδων, την τέταρτη θέση στο τετραπλό σκίφ κορασίδων οι Τρύφωνα, Δροσοπούλου, Λιντοβόη και Ζερβού, την τέταρτη θέση στο τετραπλό σκίφ παίδων οι Βλαχόπουλος, Μηλιωρίζος, Μοναστηριώτης και Τραϊανόπουλος, την έκτη θέση στο σκίφ αρχαρίων κορασίδων η Μπούζη Ελπίδα, την έκτη θέση στο σκίφ αρχαρίων παίδων ο Ιάκωβος Στραβοράβδης και την 12η θέση στο ίδιο αγώνισμα ο Γκούντας Νότης.

Την αποστολή συνόδευσε στα Γιαννιτσά ο επικεφαλής προπονητής του κωπηλατικού τμήματος Αλέξανδρος Γκόγκας.

Η κωπηλατική ομάδα του ΝΑΟΚ θα συμμετέχει και το προσεχές Σαββατοκύριακο στους διεθνείς αγώνες κωπηλασίας στη λίμνη των Ιωαννίνων με συμμετοχή αθλητών και αθλητριών σε διάφορες κατηγορίες και αγωνίσματα.

Έλενα Διαβάτη, Γιανιτσά, 2023