Κωπηλασία: 16η Πανελλήνια Συνάντηση Ανάπτυξης

Πολύτιμες εμπειρίες για τους νεαρούς αθλητές κωπηλασίας στην 16η Πανελλήνια Συνάντηση Ανάπτυξης

Με μεγάλη επιτυχία και εμπειρίες ολοκληρώθηκε η συμμετοχή των μικρών αθλητών και αθλητριών του τμήματος κωπηλασίας του ΝΑΟΚ στην 16η Πανελλήνια Συνάντηση Ανάπτυξης, η οποία πραγματοποιήθηκε στα Ιωάννινα το Σάββατο 29 και Κυριακή 30 Ιουνίου 2024.

Συνολικά, 200 αθλητές ηλικίας 12 έως 14 ετών από 24 σωματεία έλαβαν μέρος στη διοργάνωση, αναδεικνύοντας το μέλλον του αθλήματος. Ο ΝΑΟΚ, με 10 αθλητές και αθλήτριες, έδωσε δυναμικό παρών σε 4 αγωνίσματα, χαρίζοντας πολύτιμες εμπειρίες και διακρίσεις.

Αναλυτικά, οι αθλητές του ΝΑΟΚ κατέκτησαν τις εξής θέσεις:

6η θέση: Τετραπλό σκίφ αρχαρίων παίδων (Γκούντας Παναγιώτης, Τσαλαβούτας Δημήτρης, Γκόγκας Γιώργος, Κότσης Βαγγέλης)
7η θέση: Σκίφ κορασίδων 12 ετών (Σιούλα Αθηνά)
14η θέση: Σκίφ αρχαρίων κορασίδων (Γιαννόλα Κυριακή Ναταλία)

Επιπλέον, συμμετείχε και το τετραπλό σκίφ με τους Λάππας Βασίλης, Ταίρης Μάξιμος, Μουσάι Άγγελος και Ούστογλου Σταύρος, προσφέροντας στους νεαρούς αθλητές μια σημαντική εμπειρία σε ένα δυνατό αγώνισμα.

Συνολικά, αξίζουν θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες για την προσπάθεια, το πνεύμα και την αφοσίωσή τους.

Ο ΝΑΟΚ, με αισιοδοξία και πίστη στις δυνατότητες των αθλητών του, θέτει ως επόμενο στόχο την ακόμα πιο δυναμική παρουσία στην 2η φάση του πρωταθλήματος, η οποία θα διεξαχθεί στις αρχές Σεπτεμβρίου.

Συνεχίζουμε δυναμικά, με στόχο την ανάπτυξη του αθλήματος και την καλλιέργεια αθλητικών αξιών στα νέα παιδιά!

16η Πανελλήνια Συνάντηση Ανάπτυξης Κωπηλασίας 2024