Κωπηλασία: Σπουδαία Επιτυχία Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας

Με την καρδιά και την σκέψη τους στον Αχιλλέα, η ομάδα κωπηλασίας του Ναυτικού Αθλητικού Ομίλου Κέρκυρας (Ν.Α.Ο.Κ) διακρίθηκε στο 90ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών-Εφήβων-Νεανίδων, που διεξήχθη στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά από τις 9 έως τις 12 Μαΐου 2024.

Συμμετέχοντας με εννέα αθλητές και αθλήτριες, ο Ν.Α.Ο.Κ κατάφερε να ανέβει στο βάθρο των νικητών σε πέντε αγωνίσματα, κατακτώντας:

2η Θέση: Τετράκωπος ανδρών ελαφρών βαρών με τους: Αρμενιάκο Κώστα, Τραιανόπουλο Άγγελο, Χειμαριό Βαγγέλη, Μηλιορίζο Σπύρο
3η Θέση: Σκιφ νεανίδων με την: Διαβάτη Ελένα
4η Θέση: Σκιφ γυναικών με την: Διαβάτη Ελένα
4η Θέση: Τετραπλό σκίφ με τους: Χειμαριό Βαγγέλη, Αρμενιάκο Κώστα, Μάνδυλα Χρύσανθο, Κροκίδη Γιάννη
5η Θέση: Δίκωπο εφήβων με τους: Τραιανόπουλο Άγγελο, Μηλιορίζο Σπύρο
7η Θέση: Διπλό σκιφ νεανίδων με τις: Διαβάτη Ελένα, Δροσοπούλου Λυδία

Αξιοσημείωτη ήταν και η παρουσία της Λιντοβόη Ισμήνης στο σκιφ.

Πέρα από τα μετάλλια και τις υψηλές θέσεις, η ομάδα του Ν.Α.Ο.Κ. ξεχώρισε για το άψογο κλίμα, την σταθερή αγωνιστική βελτίωση, την άριστη συνεργασία μεταξύ έμπειρων και νεαρών αθλητών, και την ανοδική πορεία που διαγράφει.

Την αποστολή συνόδεψαν:

  • Ο Πρόεδρος του ΝΑΟΚ και Αντιπρόεδρος της Κωπηλατικής Ομοσπονδίας, κ. Γιώργος Δημουλής
  • Οι έφοροι του τμήματος κ. Χρύσανθος Μάνδυλας και κ. Μπάμπης Βλάχος
  • Οι προπονητές κ. Αλέξανδρος Γκόγκας και κ. Αλέξανδρος Δαφνής

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ν.Α.Ο.Κ. συγχαίρει θερμά τους αθλητές και τις αθλήτριες, τους προπονητές και όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχία της ομάδας.

Η επιτυχία αυτή αποτελεί απόδειξη της αφοσίωσης, του ταλέντου και της σκληρής δουλειάς όλων των εμπλεκόμενων και σηματοδοτεί ένα λαμπρό μέλλον για την κωπηλασία στον Ναυτικό Αθλητικό Όμιλο Κέρκυρας.